Friday 2 September 2011

Zoek een geschikt geschenk

The Gadget Spot.nl , (denk G-Spot als geheugensteuntje J )  is een webwinkel gespecialiseerd in originele cadeaus voor het hele gezin.  Vijf jaar geleden ontstaan uit de behoefte om voor vrienden en familie een passend cadeau te vinden, inmiddels uitgegroeid  tot een bedrijf met een verrassend breed assortiment van meer dan 1000 artikelen. Naast onze eigen voortdurende zoektocht naar nieuwe gadgets, cadeaus, wannahaves en relatiegeschenken, stimuleren onze klanten ons ook met verzoeken om een specifiek cadeau te vinden voor hun vriend of collega.  Dit houdt ons up to date en trendy. Om te benadrukken hoezeer wij deze input van onze klanten waarderen, gaan wij aan het eind van elk blog een passend cadeau weggeven voor de leukste inzending op onze vraag.

Een van onze 1ste gadgets is een product waar de vrouw lang op heeft moeten wachten; de ´Afstandsbediening Control a Man`.  Dit originele cadeau is één van onze bestsellers maar ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat met stip als bestseller bovenaan staat; de ´Afstandsbediening  Control a Woman`.  Ik weet het meiden, het is moeilijk te gelovenJ.  Hebben wij als vrouw dan toch vaker een handleiding  nodig dan de man? Of zou de ´Afstandsbediening Control a Man` gewoon net zo weinig effect opleveren bij een man als zijn navigatiesysteem, die hem probeert op de juiste route te houden? J

 Wie van júllie heeft de afstandsbediening het hardst nodig en wáárom ? De leukste inzending krijgt een afstandsbediening naar keuze toegestuurd.  De afstandsbediening is er in het type `Control a Man, Woman, Boss, Dog of Cat`.

We kijken uit naar jouw inzending ! (Vergeet a.u.b. niet je voorkeur en e-mailadres te vermelden.)

No comments:

Post a Comment